torsdag den 2. juni 2011

Naturens skønhed

Yes... det lykkes mig at finde et trådløst net .... ellers kan jeg jo ikke skrive dette her.:o)

Hvor er her bare som sædvanlig dejligt her i Småland … det er lidt tankevækkende at hjemme skal det hele helst være tæmmet og pænt …. og heroppe er det hele utæmmet og dejligt. Er dette forhåndsværende bed ikke bare skønt når det helt selv får lov at bestemme hvordan det vil se ud.
….. og nede bag huset på tørrepladsen hvor der aldrig bliver klippet græs, kræver det gummistøvler at hænge tøj op, men til gengæld får mælkebøtterne, som på svensk hedder noget med roser, al den udfoldelsesmulighed som man kan tænke sig i en have.
Preben arbejder videre med terrassen og er så småt ved at sætte trappen op. Det er bare ikke sådan lige til når den skal være lige og i vatter … og det er huset og jorden jo slet ikke.
Jeg skulle egentlig ha´ været gået i gang med det ene værelse ovenpå - male og tapetsere – men det er da ikke meget ved at gå inden døre når vejret er skønt. Der kommer nok en anden dag eller anden gang hvor det er indevejr til den slags ”sysler”.
Alt dette er jo det der gør det så skønt at være heroppe … her kan jeg få lov til at indrette med gamle ting, møbler og lamper, alt sådan noget som ikke passer i en typisk dansk paracelhus ...her er en vild utæmmet have dejlig og flot …… og vi når det nok det hele og hvis ikke, ja, så sker der heller ikke noget ved det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar