torsdag den 9. februar 2012

Årets praktikplads

Jeg er lige kommet hjem fra et fyraftensmøde på EUC-Vest (teknisk skole) og der var et indslag om Årets Praktikplads Belman Production fra Esbjerg.
Kontaktspersonen i firmaet H.C. fortalte om deres arbejde med deres lærlinge. Nogen af dem kriminelle og misbruger og der er kun én som de måtte opgi´ i de sidste to år. Tænk hvor meget man kan flytte sig ved at man får at vide at man som menneske betyder noget, at der er nogen som holder af en og tror på en. Det var virkelig meget rørende at høre hvor meget sådan én som H.C. bare ved at tro på det enkelte mennekser kan udrette.
Det var 6 lærlinge fra firmaet der havde indstillet deres arbejdsplads.... håber det gode budsskab vil smitte ... hvornår lærer vi egentlig i dette egoistiske samfund at alt næsten kan klares ved respekt for det enkelte menneske ...

... nå jeg må vist stoppe i tide ;o)...

..... se min flotte Amaryllis, den første blomst er sprunget ud og to mere er på vej.

2 kommentarer:

 1. Hej Irene

  Wouuuu skøn blomst.

  Ja du har ret. Der skal ikke så meet til hvis man VIL hjælpe.... Men som du siger så er vores verden blevet så egoistisk, så rigtigt mange har nok i sig selv....
  Hvor er det dejligt at der findes folk som gerne vil gøre noget for andre :o)
  KH Lilian
  Sunshine Home Design

  SvarSlet
 2. Kære Irene, hvor er det en skøn historie. Her får du en tilsvarende, for jeg synes vi skal samle på gode historier :) Bager Jakob på Amager fik en ansøgning fra en døv, ung mand, der gerne ville være bagerlærling. Den unge mand havde forgæves søgt omkring 100 lærepladser, så bager Jakob ansatte den unge mand og lærte tegnsprog - sådan. Flere af den slags historier - tak :)

  SvarSlet