mandag den 23. juli 2012

En midt imellem dag ...

... i morges tog det første hold gæster hjem og i morgen over middag kommer de næste men fra torsdag morgen er vi alene igen .... det er så osse ok ... selvom vi elsker at ha´ gæster heroppe.

Så i dag skulle lidt af den opsamlede energi bruges... jeg er startet på forarbejdet til at få malet vores "grillstuga" som står ude i haven. Egentlig er den nok ikke værd at ofre maling på men nu står den der jo og det er ikke lige nu den skal fjernes ... så lidt maling vil nok pynte. Det er ikke til at se det men malingen på vinduerne hænger i laser... så når de bliver hvide og træet imellem vinduerne lys turkies ligesom huset så bliver den fin igen.

I går aftes fik jeg startet op på en flagranke ... har lidt bøvl med at få syet det hvide kryds pænt men "øvelse gør mester" siges der.
Jeg har også fået billeder i de fire rammer som jeg købte i Jem og Fix til en femmer.
Billederne i rammerne er fra en gammel årskalender der måtte lade livet. Der er nogle rigtig søde skandinaviske motiver i.

3 kommentarer:

 1. Sikke aktiv du er :) Jeg håber der kommer et billedet når grill huset er malet :)

  SvarSlet
 2. Hvor er der altså bare hyggeligt - kan godt forstå det er jeres fristed. Fik øje på det lille, røde fuglehus - et du har købt?

  Rammerne kommer virkelig til deres ret med nye billeder i - rigtig flotte :)

  Håber det gode vejr også er nået jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak ... det er bare sommer heroppe, har haft op til 28 gr i de sidste flere dage. Lidt for varmt men vi klager nu ikke ... sætter bare tempoet ned ... det har vi jo go´ tid til.
   Fuglehuset var her da vi overtog huset sammen med en hel masse andet ;o) men sødt er det.

   Slet